Portofoliu

Lucrarile realizate de I Masurari profesionale de iluminat se regasesc pe intreg teritoriul Romaniei: Alba Iulia, Brasov, Botosani, Constanta, Cristian, Iasi, Sacele, Sfantu Gheorghe, Sinaia, Babadag, Buzau, Craiova, Suceava, Tulcea, Vaslui, TIRIAC AIR.

Sep. 2010 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, dar si in regim de functionare cu reducerea fluxului luminos, in diferite locatii din Municipiul Brasov.

Sep. 2010 – Lucrare de monitorizare a performantelor fotometrice ale iluminatului public rutier, in conditii de reducere a fluxului luminos, in Municipiul Botosani.

Oct. 2010 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, dar si in regim de functionare cu reducerea fluxului luminos, in diferite locatii din Municipiul Brasov.

Nov. 2010 – Iun. 2011 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii nominale de functionare, al Municipiului Sacele.

Apr. 2011 – Lucrari de inventariere a sistemului de iluminat public rutier din localitatile Caciulata, Calimanesti, Judetul Valcea.

Iul. 2011 – Nov. 2011 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii nominale de functionare, al Municipiului Brasov.

Nov. 2011 – Lucrare de evaluare a iluminatului sportiv pentru organizarea de competitii sportive internationale a Salii Sportului din Municipiul Constanta.

Aug. 2011 – Iul. 2012 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii nominale de functionare, al Municipiului Tulcea.

Iul. 2012 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, in diferite locatii din Municipiul Iasi.

Aug. 2012 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, in diferite locatii din Municipiul Sfantu Gheorghe.

Oct. 2012 – Dec. 2012 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii nominale de functionare, al Municipiului Alba Iulia.

Apr. 2013 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, in diferite locatii ale orasului Sinaia, Judetul Prahova.

Apr. 2013 – Lucrari de evaluare a iluminatului public rutier, in conditii   nominale de functionare, in diferite locatii ale comunei Cristian, Judetul Brasov.

2014 – BABADAG, CRAIOVA, TULCEA

2015 – VASLUI, SF GHEORGHE, TULCEA

2016 – CRAIOVA, BOTOSANI, SUCEAVA

2017 – CRAIOVA, BOTOSANI, SUCEAVA, PLATFORMA AERONAUTICA  ION TIRIAC